Molenaar: “Vreselijk dat Jonk weg is, maar Plan Cruijff niet voorbij”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Oud-Ajacied Keje Molenaar heeft vanavond (dinsdag) tegenover NPO Radio 1 zijn verhaal gedaan over de gebeurtenissen bij Ajax. De advocaat vind het vreselijk dat Jonk weg moest bij Ajax, maar benadrukt dat het Plan Cruijff niet ten einde is. “Helemaal niet zelfs.”

“Het Plan Cruijff is niet ten einde, helemaal niet. Het beleidsplan is destijds, zo’n vier jaar geleden, omarmd en wordt nog steeds gesteund”, begint Molenaar zijn verhaal. “Ik ga er vanuit dat het plan nog steeds de basis is van de club, want dat is destijds democratisch besloten. Er zijn ook nu nog exponenten van het plan, bijvoorbeeld Theo van Duivenbode. Hij is een van degenen die nu op zal moeten staan, om ervoor te zorgen dat de positie van Jonk wordt ingevuld door een Cruijff-aanhanger.”

“Maar in de Raad Van Commissarissen leeft dit gedachtegoed van Cruijff niet genoeg. Dus wanneer er straks twee nieuwe mensen gekozen mogen worden, zullen dit mensen moeten zijn die vanuit de Johan-spirit denken; mensen die wel bereid zijn om het Plan Cruijff uit te voeren.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/11/10/molenaar-vreselijk-dat-jonk-weg-is-maar-plan-cruijff-niet-voorbij/

Gegevens