Jong Ajax in laatste minuut onderuit tegen MVV

Bruijn baalt, maar kan ook een beetje blij zijn met zijn rentree. © Pro Shots

Jong Ajax speelde vrijdagavond niet eens zo slecht tegen MVV, maar toch stond de ploeg aan het einde van de rit met lege handen. De Ajaxtalenten verloren op De Toekomst met 1-0 van de club uit Maastricht door een heel laat doelpunt van Thomas Verheijdt.

Trainer Andries Ulderink snapte niet goed hoe Jong Ajax de wedstrijd tegen MVV kon verliezen. “We hebben 75 minuten prima gespeeld en zeker in de eerste helft genoeg kansen gehad. Daarvan hebben we er veel te weinig benut. De laatste vijftien minuten waren rommelig en kon het beide kanten op," zei hij op het digitale thuis van de Amsterdammers.

De overwinning ging uiteindelijk dus naar de kant van MVV. Een lange pass van de Maastrichtenaren werd niet helemaal lekker verwerkt door Leeroy Owusu. Invaller Verheijdt pikte de bal op en joeg de 1-0 binnen achter de kansloze Indy Groothuizen.