UEFA Champions League: PSV in Moskou op jacht naar tweede driepunter

Bron: www.nieuwslog.nl

Een kleine sensatie mag de overwinning van PSV op Manchester United wel genoemd worden. De Eindhovense formatie van Philip Cocu won knap met 2-1 in eigen stadion. In Groep B van het huidige seizoen van de Champions League zal het niet gemakkelijk worden om te overwinteren, maar de regerend landskampioen in Nederland is in ieder geval uitstekend begonnen aan het toernooi. Wat kan het verrichten in Moskou?

CSKA niet in topvorm

Één ding is zeker van de Russische opponent van PSV: het team, waar onder anderen Seydou Doumbia en Alan Dzagojev spelen, steekt nog niet in topvorm. Afgelopen zaterdag werd in eigen huis met 1-1 gelijk gespeeld tegen Lokomotiv Moskou, een ploeg die doorgaans beduidend minder is.

Ondanks dat mag CSKA Moskou zich één van de sterkere ploegen van het land noemen. Sinds 1992 werd de ploeg, momenteel gecoacht door Leonid Sloetski, vijf maal kampioen. Dit gebeurde in de laatste drie jaar twee maal. Het eerste duel in de Champions League tegen Wolfsburg ging echter met 1-0 verloren, waardoor CSKA Moskou nog zonder punten vierde staat in Groep B.

Cocu timmert aan de weg

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1250273-uefa-champions-league-psv-in-moskou-op-jacht-naar-tweede-driepunter/