Ajax A1 wint met 2-1 van PSV A1 op De Toekomst

Ajax A1 heeft zaterdag op Sportpark de Toekomst een verdiende 2-1 overwinning geboekt op PSV A1. Trainer Gery Vink was zeer tevreden over het vertoonde spel in de eerste helft en over de mentale kracht van zijn team in de tweede helft.

De Ajax A1 domineerde vrijwel het hele duel. De Ajacieden begonnen dan ook voortvarend aan de wedstrijd. Al na drie minuten wist de thuisploeg het net te vinden. Na goed druk zetten op de linkerflank van Mazraoui kwam de bal bij Dekker terecht. Hij scoorde vervolgens op fraaie wijze door de bal over de PSV doelman heen te stiften. Na twintig minuten was het weer raak. Voor de tweede keer stuurde Mazraoui Dekker de diepte in, waarna Dekkers voorzet vervolgens in het strafschopgebied met de hand werd aangeraakt door een PSV-verdediger. Walian benutte de penalty feilloos.