Van Gaal spreekt zich uit: ‘Cillessen binnen een week halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Louis van Gaal heeft opnieuw zijn wensen kenbaar gemaakt aan het bestuur van Manchester United omtrent de soap die al weken speelt rondom zijn vaste keeper David de Gea. Van Gaal wil spijkers met koppen slaan voordat de competitie op 8 augustus begint met een thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Van Gaal heeft schijnbaar genoeg van de spelletjes die gespeeld worden en om problemen te voorkomen wil hij dat de club David de Gea deze week verkoopt aan Real Madrid en tevens langs de Amsterdam Arena reist om daar Jasper Cillessen op te halen. Van Gaal heeft inmiddels doelman Sergio Romero aangetrokken en lijkt het ook geen probleem te vinden om hem als vaste doelman te bombarderen, mocht dat scenario zich na komende week gaan afspelen met een verkoop van De Gea. Het is al langer bekend dat Ajax vreest voor de komst van Manchester maar dat het een miljoenenbod op de doelman niet kan weigeren. Tevens heeft Ajax aangegeven dat het Cillessen de stap gunt maar dat men hem nog liever een paar jaar bij Ajax ziet spelen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/08/02/van-gaal-spreekt-zich-uit-cillessen-binnen-een-week-halen/