Jong Ajax wint van JVC Cuijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft woensdagavond met 5-0 gewonnen van JVC Cuijk. Zakaria El Azzouzi was met drie doelpunten de man van de wedstrijd. Voor Jong Ajax was dit de vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Van die eerdere oefenwedstrijden werden er twee gewonnen (5-0 tegen Hollandia en 9-0 tegen SDC Putten) en één gelijkgespeeld (1-1 tegen De Treffers).

Op Sportpark De Toekomst bestond woensdagavond de basisopstelling voor het grootste gedeelte uit spelers die vorig seizoen nog hun wedstrijden speelden in de A1. Naast deze talenten speelden er ook nog een aantal ‘ervaren’ spelers mee: Django Warmerdam, Milan Vissie, Robert Muric en Abdel El Hasnaoui. Deze vier zaten vorig seizoen ook al bij de selectie van Jong Ajax.

De eerste helft ging aardig gelijk op. Beide teams kregen kansen. JVC Cuijk was fysiek alleen iets sterker dan de talenten van Ajax. Na een slechte uittrap van de doelman van Cuijk belandde de bal voor de voeten van El Azzouzi, die vervolgens al wandelend over de doellijn tekende voor zijn eerste doelpunt van de avond.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/jong-ajax-wint-van-jvc-cuijk/