[Update III] 'Kadlec moet drie miljoen kosten'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens de Tsjechische journalist Ondřej Nováček zat directeur voetbalzaken Marc Overmars zaterdag tijdens het EK Onder-21 duel tussen Tsjechië en Servië op de tribune om enkele talenten aan het werk te zien.

Onduidelijk is voor wie Overmars nou precies aanwezig was. De journalist gokt op de 21-jarige middenvelder Jan Kliment van het Tsjechische FC Vysocina Jihlava, maar ook de 23-jarige rechtsbuiten Vaclav Kadlec van Eintracht Frankfurt zou wel eens bekeken kunnen zijn door het directielid van Ajax. 

Update - 14:50 uurOok financieel directeur Jeroen Slop en hoofdtrainer Frank de Boer zijn gespot in Tsjechië, waar ze zich op het vliegveld klaarmaakten voor de terugvlucht naar Amsterdam. Zie dit Twitter account voor een paar foto's van de delegatie van Ajax.

Update II - 17:00 uurVolgens Simon Zwartkruis van Voetbal International was de delegatie van Ajax, bestaande uit Marc Overmars, Jeroen Slop en Frank de Boer, in Tsjechië om de 23-jarige buitenspeler Vaclav Kadlec te bekijken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88464/update-iii-kadlec-moet-drie-miljoen-kosten