Moisander kijkt tevreden terug op periode bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Niklas Moisander vertrekt aankomende zomer naar Sampdoria en neemt aanstaande zondag na afloop van de thuiswedstrijd tegen Cambuur afscheid van Ajax en het publiek. In gesprek met Ajax TV blikt Moisander tevreden terug op zijn periode bij Ajax.

Moisander kwam in 2003 samen met zijn broer Henrik over van TPS Turku om te gaan spelen in de jeugdopleiding van Ajax. Tot een debuut in het eerste elftal kwam het echter niet voor beide spelers waarop Niklas in 2006 vertrok naar FC Zwolle. Toch bleef Moisander op de radar staan en na vier jaar AZ keerde Moisander in 2012 terug bij Ajax.

‘Toen ik terugkwam naar Ajax wilde ik graag kampioen worden en dat is volgens mij twee keer aardig gelukt. Halverwege dit seizoen kreeg ik te horen dat mijn contract niet verlengd zou worden en al gauw was Sampdoria concreet. Ik begrijp het besluit en de filosofie van Ajax heel goed. Ik wordt dertig jaar dus is het tijd om plaats te maken voor de jeugd, maar Ajax heeft een plek in mijn hart, het is een fantastische club’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/06/moisander-kijkt-tevreden-terug-op-periode-bij-ajax/