Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Excelsior

Bron: www.ajaxlife.nl

Alle ballen op Mickey!© Pro Shots

Door! Door! Door! Niet alleen in de Europa League, ook in de eredivisie. Eerst even PSV-uit zien te overleven en een week daarna komt Excelsior alweer op bezoek in de Amsterdam Arena.

Zeg je Excelsior, dan denk je al snel aan Mickey van der Hoorn. Hij maakte vlak voor de winterstop op bezoek bij de Rotterdammers de bevrijdende 0-1. Van der Hoorn als spits, het waren gekke tijden.

Voor de thuiswedstrijd zoeken we ballenjongens, danwel -meisjes en vaandeldragers. Tijdens de wedstrijd aan de rand van het veld zitten of voor de wedstrijd het veld op met een Ajaxvlag. Best leuk, nietwaar?

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: de prijsvraag goed beantwoorden in het onderstaande formulier. Dat kan tot en met maandag. Vul ook even je lidnummer in, zodat we gegevens kunnen controleren.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde activiteit? Geef dit aan bij het invulveld. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

Prijsvraag: Voor de winterstop won Ajax met 0-2 van Excelsior, Van der Hoorn maakte het eerste Ajaxdoelpunt. Wie maakte de tweede?

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17127