Verhuizing jeugdcomplex is voorlopig Toekomstmuziek

Bron: www.ajaxlife.nl

De verhuizing wordt een project van lange adem.© Proshots

De Toekomst moet verhuizen. En er worden woningen gebouwd in dat gebied. Maar wie, wat, waar en wanneer blijft de vraag. De plannen van de gemeente Ouder-Amstel rond het project 'De Nieuwe Kern' bevinden zich in een oriënterende fase, zoals dat heet.

Hans Wijers vertelde in de microfoon van BNR Nieuwsradio dat het jeugdcomplex van Ajax moet wijken vanwege woningbouw. De rvc-voorzitter dacht te reageren op een besluit van de gemeente, maar het blijkt slechts een plan. Het is dus niet zomaar dat Ajax in het meerjarenplan centjes gaat reserveren voor een nieuw sportpark. Maar het is ook zeker niet zo dat al verhuisdozen ingepakt moeten worden.

Wij van Ajax Life hebben eens gekeken wat er zoal over de plannen op het internet staat. En we zochten contact met Ajax en de gemeente Ouder-Amstel. De perschef van Ajax deelt dat er al tekeningen werden gemaakt toen Maarten Fontein en jaren later Rik van den Boog nog directeur waren bij Ajax. Woordvoerder Jan Selier meldt dat Ouder-Amstel in 2014 geen formele besluitvorming heeft genomen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16567