De Boer: “Sigthorsson dicht bij een transfer”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer houdt er rekening mee dat Ajax het nieuwe seizoen gaat beginnen zonder Kolbeinn Sigthorsson. Volgens de trainer lijkt het erop dat de spits de club binnenkort gaat verlaten, maar hij is niet de enige: “Kolbeinn is dicht bij een transfer. Vermeer kan en Niklas Moisander eventueel. De twee eerstgenoemden maken grote kans om te vertrekken. Van ons hoeven ze niet weg, want het zijn goede aanwinsten voor ons gebleken. Als er er echter een club komt, dan gaan we onderhandelen”, aldus De Boer bij de laatste persconferentie in De Lutte.

Als Sigthorsson en Vermeer vertrekken, dan zal Ajax op zoek gaan naar vervangers. Als De Boer afscheid moet nemen van Moisander, dan hebben ze met Viergever een vervanger, maar dat is momenteel niet aan de orde: “Als je geruchten hoort, dan is het vrij rustig rond Moisander. Hij wil een goede keuze maken. Niklas wil een club zoeken die echt bij hem past en daar is Ajax er een van. Hij is een belangrijke speler van ons.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-sigthorsson-dicht-bij-een-transfer/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-boer-sigthorsson-dicht-bij-een-transfer