UPDATE: Verhuur Meleg aan Cambuur niet officieel

Bron: ajax1.nl

Dejan Meleg komt het komende seizoen op huurbasis uit voor SC Cambuur. Ajax huurt de aanvaller uit om een jaar ervaring op te doen in de Eredivisie. Afgelopen seizoen werd het grote talent topscorer voor Jong Ajax in de Jupiler League met twaalf doelpunten. In de 27 duels in de Jupiler League wist Meleg ook nog acht assist te geven.

Cambuur wist afgelopen seizoen menig voetbalfan te verbazen door twaalfde te worden in de Eredivisie. Met Ajax-huurling Jody Lukoki in de gelederen werden vooral in eigen huis mooie resultaten behaald. Een groot probleem was echter het scoren. Met 40 doelpunten scoorde Cambuur het minst van alle ploegen. Door de huur van Meleg hopen de Friezen op meer doelpunten in het komende seizoen.

UPDATE: Volgens de Technisch Directeur van Cambuur, Marcel Keizer, is de transfer nog niet officieel: “Het kan net zo goed zijn, dat hij voor een andere club kiest, maar we zijn wel op zoek naar een dergelijke aanvallende versterking”, aldus Keizer tegenover OmropFryslan. Eerder werd al bekend dat ook FC Groningen Meleg graag aan de selectie wil toevoegen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/meleg-op-huurbasis-naar-cambuur-leeuwarden/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=meleg-op-huurbasis-naar-cambuur-leeuwarden