Nederland - Costa Rica

Bron: www.ajaxlife.nl

Cillessen speelt een bijrol in Van Gaals meesterzet.© ProShots

De supporters van Manchester United kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. De vraag is alleen wanneer hun nieuwe trainer beschikbaar is. Louis van Gaal plaatst in de kwartfinale van Oranje tegen Costa Rica opnieuw een meesterzet.

De keuzeheer van het Nederlands elftal haalt in de blessuretijd van de verlenging vaste keeper Jasper Cillessen naar de kant en zet Tim Krul op doel. Omdat Krul nu eenmaal beter is in het stoppen van penalty's dan Cillessen, die er nog nooit eentje keerde.

Het hoofd van Van Gaal lag korte tijd op het hakblok, maar hij werd de held van de avond. Samen met Krul natuurlijk, die twee penalty's stopt. Aangezien Oranje ook plots penalty's blijkt te kunnen scoren, staat het Nederlands elftal in de halve finales. Doelstelling bereikt!

Wie had dat een paar weken geleden gedacht? Feit is nu wel dat Daley Blind, Cillessen en Joël Veltman de start van het seizoen gaan missen. Vervelend, maar pak dan ook maar gewoon de wereldtitel. Is er tenminste een goed excuus.

Voor nu foto's van ProShots!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15844