Wedden op Oranje: Scoringskansen Klaas-Jan Huntelaar tegen Australië?

Bron: www.nieuwslog.nl

Teleurgesteld moest hij genoegen nemen met een reserverol bij het Nederlands Elftal, maar Klaas-Jan Huntelaar zit wel bij de selectie van 23 man die naar Brazilië is afgereisd. In de oefenduels maakte de spits nauwelijks minuten en tegen Spanje viel hij niet in, maar Unibet verwacht wel dat hij grote kans maakt om te scoren tegen Australië. Wat kan Huntelaar woensdag betekenen voor Oranje?

Indien Klaas-Jan Huntelaar scoort, ontvang je bij Unibet 1.98 keer je inzet. Alleen voor Robin van Persie (1.66) is de notering lager. Tot op heden speelde Klaas-Jan Huntelaar 60 interlands, waarin hij 34 doelpunten wist te maken; een heel goed gemiddelde voor een spits die vaak als invaller het veld betreedt.De Fries was dit seizoen al een tijd geblesseerd geweest maar maakt enkele maanden geleden zijn rentree voor Schalke 04. Hij liet direct zien over veel kwaliteiten te beschikken en Schalke kon direct weer een beroep doen op zijn neusje voor de goal, iets wat hen veel resultaat opleverde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1237177-wedden-op-oranje-scoringskansen-klaas-jan-huntelaar-tegen-australie/