De Boer moet even inpraten op kinderen en vrouw Poulsen

Bron: www.ajaxlife.nl

Het hoge woord is eruit: Ajax wil door met Poulsen.© Proshots

Zolang hij de jeugd niet in de weg zit, mag Christian Poulsen bij Ajax blijven. De club heeft hem inmiddels formeel laten weten zijn aflopende contract te willen verlengen. De ervaren rot heeft het aanbod in beraad.

We kunnen met z'n allen iets vinden van Poulsen en de rol die hij vertolkt, maar feit is dat De Boer dit seizoen maar liefst veertig keer een beroep op hem deed. Dan ben je als 34-jarige erg belangrijk voor de ploeg, punt uit.

“Ik wil dat hij bij Ajax blijft,” deelt De Boer tijdens de persconferentie na Ajax - ADO Den Haag. “Dat heb ik hem gezegd en Christian heeft die woorden in beraad. Hij bewees tegen ADO dat hij niet alleen een harde werker is, maar ook een goede voetballer.”

“Zowel binnen als buiten het veld is Christian een fantastisch persoon. En professional bovendien. Dat zullen we missen als hij er niet meer is, vandaar dat we hem graag willen behouden. Christian weet wat hij bij Ajax heeft. Zolang Daley Blind voor deze club speelt, is Daley eerste optie. Maar Christian gaat genoeg speelminuten krijgen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15494