De Boer: 'Ons tegen Feyenoord oprichten van nederlagen'

Bron: www.vi.nl

Frank de Boer wil dat Ajax zich zondag uit tegen Feyenoord herstelt van de kansloze nederlaag tegen Red Bull Salzburg van donderdag. De trainer van de Amsterdammers blijft erbij dat de kansloze verliespartijen tegen de Oostenrijkers op zichzelf staan en vindt dat de nederlagen daarom niet door moeten werken in de competitie.

'Het staat op zich, want ik heb het nog nooit meegemaakt dat een team zoveel druk kan zetten', liet De Boer zijn licht nog een keer schijnen over de -dubbele- kansloze missie tegen Salzburg, dat over twee wedstrijden met 6-1 te sterk was. De oefenmeester rekent erop dat die verliespartijen niet zullen doorwerken in de wedstrijd tegen Feyenoord.

'We hebben tegen AZ laten zien dat we ons kunnen oprichten ', verwees De Boer na de 4-0 overwinning op de Alkmaarders van zondag. Hij is er niet bang voor dat Feyenoord zijn elftal net zo zal bestrijden zoals de Oostenrijkers. 'Een wedstrijd als tegen Salzburg gaan we in de Eredivisie niet meemaken. Dat vereist zoveel kracht.'

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/de-boer-ons-tegen-feyenoord-oprichten-van-nederlagen.htm