Kishna: 'Wil beste ter wereld worden'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'Hij was wel mooi ja, dat is waar. Ik zag dat de verdediger vast stond. Ik probeerde over zijn buitenste been heen te gaan en daarna binnen te schieten. Het is leuk dat hij er mooi inging, maar in principe is een doelpunt een doelpunt', analyseerde Kishna voor de NOS zijn doelpunt.

Door zijn debuutgoal kwam Kishna in een mooi rijtje te staan met onder andere Marco van Basten en Johan Cruijff. De buitenspeler heeft zelf ook de ambitie om net zo goed te worden als eerder genoemde oud-Ajacieden. 'Mijn eigen ambitie is één van de beste spelers ter wereld worden. Op korte termijn een basisspeler in Ajax worden. Dat betekent iedere dag bezig zijn met voetballen en iedere dag beter worden', klinkt het ambitieus.

Over de positie van Kishna bestaan een aantal vraagtekens. De jongeling viel in als linksbuiten, maar kan ook elders in de aanval spelen. 'Van nature ben ik linksbuiten, maar de laatste tijd word ik ook veel in de spits gezet of rechtsbuiten. Dat gaat me ook goed af. Ik kan overal spelen voorin', geeft Kishna aan. 'Ik hoop dat nu mijn tijd is aangebroken.'

Bekijk de beelden hieronder:

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/77235/kishna-.html