Ontevreden Lazic zoekt heil in Frankrijk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Lazic was dit seizoen actief voor Jong Ajax, maar veel speeltijd kreeg de Serviër niet. Mede daarom zocht zijn zaakwaarnemer Mino Raiola verder en Stade Rennes toonde interesse. Lazic zal dinsdag voor het eerst op het trainingsveld staan en de dagen daarna moet de dribbelaar gaan beslissen of hij het avontuur aangaat. 

Lazic maakte zijn officieuze debuut voor Ajax 1 in de voorbereiding op dit seizoen. In de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk scoorde hij zelfs. Bij de beloften kwam hij echter, mede door zware concurrentie, niet uit de verf. Bij Stade Rennes, de nummer vijftien in de Ligue 1, zou Lazic kunnen aansluiten bij de eerste selectie als alles van beide kanten bevalt.

In Amsterdam heeft Lazic nog een contract tot de zomer van 2015. Mocht hij 'ja' zeggen tegen een Franse carrière, dan zal er snel onderhandeld worden. Of het in dit geval om een koop, huur of huur en daarna verkoop gaat, is vooralsnog onduidelijk. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/76418/ontevreden-lazic-zoekt-heil-bij-stade-rennes.html