Koppers is duidelijk: “Perspectief of ik ga weg”

Bron: ajax1.nl

Momenteel komt hij op huurbasis uit voor ADO Den Haag, maar volgend seizoen is Dico Koppers weer te bewonderen in Amsterdam. De linksback, die ook wel eens op het middenveld wordt ingezet door de ploeg uit de residentiestad, wil dan echter wel zekerheid hebben. “Ik wil een duidelijk perspectief of anders weg”, geeft Koppers aan tegenover Goal.com.

“Als ik eerlijk ben heb ik nog niets gehoord van Ajax. Ik weet niet wat Ajax met we wil. Misschien willen ze me verkopen of weer verhuren. ADO wil me misschien behouden maar ik heb nog een contract voor twee jaar bij Ajax.” Koppers kan rekenen op forse concurrentie in de vorm van Daley Blind, Mitchell Dijks en Nicolai Boilesen. Laatstgenoemde is herstellende van een blessure, maar kan misschien voor het einde van dit seizoen weer aansluiten bij de selectie.

Blind is de vaste linksback van Ajax en wacht op dit moment op contractverlenging. “Ik heb bewondering voor Daley”, geeft Koppers aan. “Er is lang kritiek op hem geweest, maar nu speelt hij erg goed. Dat is knap van hem. Vorig jaar stonden we nog ongeveer gelijk. Ik speelde toen een tijdje en uiteindelijk kwam hij erin en heeft hij het heel goed gedaan.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/koppers-is-duidelijk-perspectief-of-ik-ga-weg/