Kritische Viktor Fischer: “Ik had moeten scoren”

Bron: ajax1.nl

Dit is het seizoen van de doorbraak van Viktor Fischer. Zijn debuut tegen PSV was tegenvallend, maar in de loop van het seizoen wist hij een basisplaats in het elftal van Frank de Boer af te dwingen. In de eerste drie wedstrijden na de winterstop maakte Fischer drie doelpunten, maar sindsdien staat hij droog. Dat gaat inmiddels om een reeks van zeven wedstrijden. Daar is de Deen, ondanks het feit dat Ajax in diezelfde periode de koppositie wist te veroveren, niet tevreden over. Hij beseft dat het nog een stuk beter kan.

“Het is fantastisch dat we met 3-0 winnen en dat is hartstikke belangrijk”, vertelt de jonge Deense aanvaller aan Ajax Life. “Maar als je mij vraagt in de spiegel te kijken, ben ik teleurgesteld. Omdat ik had moeten scoren. Weer had moeten scoren. Een doelpunt maken is lang geleden en ik krijg kansen genoeg.”

Uit bij AZ wacht een nieuwe kans voor Fischer, die zijn hoofd niet laat hangen. “Niet twijfelen, maar doorgaan. Dat is wat we de komende weken ook als ploeg moeten doen. Dan komt het allemaal goed, dat weet ik zeker.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/kritische-viktor-fischer-ik-had-moeten-scoren/