Stam en Perez voorlopig langs de lijn bij Ajax A1

Bron: ajax1.nl

Ruim een week geleden kwam het bericht naar buiten dat jeugdtrainer Fred Grim per direct zijn carrière zou voortzetten bij Almere City. Sindsdien heeft zijn oude team, de A1 van Ajax, geen wedstrijden meer gespeeld. Komende zaterdag is het echter weer tijd voor het vlaggenschip van de landskampioen, die het in Heerenveen opnemen tegen de plaatselijke sportclub.

Sindsdien is er onduidelijkheid over de opvolging van Grim. Er gingen diverse berichten over onder andere Yannis Anastasiou, Orlando Trustfull en Alfons Groenendijk, maar daar is voorlopig nog niets van bevestigd. Wat wel zeker is, is dat René Stam, de keeperstrainer van het team, komende zaterdag assistent-trainer zal zijn naast Kenneth Perez, die voorlopig hoofdtrainer is.

Voor Ajax is er officieel gezien enige haast met het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer. Volgens het licentiereglement van de KNVB mag een team niet langer dan vier weken ‘stuurloos’ zijn. Vorig seizoen gaf de voetbalbond de club nog een boete van vijfhonderd euro, omdat Ajax A2 te lang geen hoofdtrainer had. Onder andere ADO Den Haag en NAC Breda kregen eenzelfde boete.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/stam-en-perez-voorlopig-langs-de-lijn-bij-ajax-a1/