Moisander: “Het voetbal van Ajax past bij mij”

Bron: ajax1.nl

De 26-jarige verdediger, die deze week overkwam van AZ, debuteerde vanavond in de Amsterdam ArenA en vormde samen met Toby Alderweireld het centrale duo van de Amsterdammers tegen NAC Breda (5-0).

Binnen 2 minuten opende Siem de Jong de score met een prachtige goal na simpelweg dwars door de verdediging van NAC te galloperen. Nog geen 10 minuten later kopte Moisander de bal tussen de palen vanuit een hoekshop en maakte zijn eerste doelpunt voor Ajax. “Bij AZ scoorde ik gemiddeld één doelpunt per seizoen, maar bij Ajax scoorde ik gelijk de eerste wedstrijd, dat is heel mooi. Ik scoor niet heel vaak daar moet ik heel eerlijk in zijn, maar ik ga proberen om vaker te scoren”, zei de Finse mandekker.