Van Rhijn enige Ajacied in selectie Oranje

Bron: ajax1.nl

De nieuwe bondscoach Louis van Gaal heeft bij zijn presentatie alleen Ricardo van Rhijn geselecteerd voor de oefenwedstrijd tegen België. Gregory van der Wiel, Vurnon Anita en Siem de Jong vielen af uit de voorselectie. Voor de wedstrijd tegen de zuiderburen heeft Van Gaal een aantal opvallende namen opgeroepen, dat betreft onder andere Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi.

Edwin Goedhart, Piet Bon en René Wormhoudt, die vorig jaar nog bij Ajax onder contract stonden, zullen in de eerste wedstrijden deel uitmaken van de medische staf van Oranje. De laatste twee kende Van Gaal al uit zijn eerdere periode bij Ajax. In totaal zitten er zeven spelers met een verleden in het eerste team van de Amsterdamse club in de selectie.

Volledige selectie:Tim Krul, Maarten Stekelenburg, Michel Vorm; John Heitinga, Joris Mathijsen, Bruno Martins Indi, Jetro Willems, Ricardo van Rhijn, Nick Viergever en Stefan de Vrij; Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Kevin Strootman, Rafael van der Vaart, Urby Emanuelson, Adam Maher; Ibrahim Afellay, Klaas-Jan Huntelaar, Dirk Kuijt, Luciano Narsingh, Robin van Persie, Arjen Robben, Bas Dost, Jeremain Lens

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-rhijn-enige-ajacied-in-selectie-oranje-tegen-belgie/