Dijks: “Klotegevoel”

Bron: ajax1.nl

Mitchell Dijks had naar eigen zeggen gehoopt op een ander officieel debuut in de Amsterdam ArenA. Dat meldde hij na afloop van de wedstrijd tegenover Ajax TV. Het talent van Ajax zag zondag zijn ploeg met 4-2 verliezen van PSV in strijd om de Johan Cruijff Schaal.

“Nee, zo had ik mijn officiële debuut in de Amsterdam ArenA niet voorgesteld”, zo liet de linksback weten. “Je hoopt natuurlijk op een goed resultaat en de supercup te kunnen winnen en helaas is dat niet gelukt. Dit geeft echt een klotegevoel. Je kunt je eerste prijs pakken en dat doe je niet.”

“Als je slaapt, dan lig je de hele tijd te dromen wat je gaat doen als bijvoorbeeld Luciano Narsingh je voorbij gaat. Dennis Bergkamp en Frank de Boer hebben me wel goed geholpen. Ze zeiden me al dat hij gevaarlijk is met de omschakeling, dus ik moest vooral eerst verdedigend denken. Ik heb daar wel veel over nagedacht. Ik vind ook dat hij aanvallend niet veel heeft kunnen doen, dus ik heb mijn steentje daarin wel bijgedragen”, zo sloot de verdediger af.

Tekst: Soccernews

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/dijks-klotegevoel/