Agent Castillion snapt weinig van Frank de Boer

Bron: ajax1.nl

De zaakwaarnemer van Geoffrey Castillion is erg verbaasd over de gang van zaken binnen Ajax. Zijn cliënt kreeg afgelopen voorjaar te horen dat hij deze zomer een kans zou krijgen in het eerste.  Niets is minder waar, zo bleek toen hij terugkeerde van zijn verhuurperiode bij RKC. De spits moest van Ajax-trainer Frank de Boer aansluiten bij het tweede elftal.

AjaxShowtime heeft navraag gedaan bij zijn zaakwaarnemer, maar die wilde niet heel erg veel kwijt: “Dat moet je aan Frank de Boer vragen. Meer kan ik er niet over zeggen. Frank neemt die beslissing”, luidde de duidelijke reactie van de belangenbehartiger. De jonge aanvaller kwam vorig seizoen bij RKC 28 keer in actie, waarvan tien keer als invaller. Hierin scoorde hij vijf keer.

Eerder heeft Ismaïl Aissati aangetoond dat het door goede inzet en prestaties mogelijk is om vanuit het tweede elftal terug te knokken naar het eerste elftal. Niet alleen Castillion moet zich 9 juli melden bij Jong Ajax, ook Mounir el Hamdaoui en de aan Utrecht verhuurde Rodney Sneijder zullen in de voorbereiding op volgend seizoen trainen met het tweede team.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/zaakwaarnemer-castillion-snapt-weinig-van-situatie-client/