RvC kandidaten moeten langs brede ballotage

Bron: www.afca.nl

Dit weekend brengen 3 kandidaten voor de nieuwe raad van commissarissen een bezoek aan Barcelona. Aldaar zal een gesprek plaatsvinden met Johan Cruijff.

Cruijff is natuurlijk de eerst aangewezene om de nieuwe commissarissen aan de tand te voelen, en om te proeven of zij in tegenstelling tot Ten Have & co, wel de Cruijff-visie volledig onderschrijven en er geheel in overeenstemming mee zullen handelen.

Na het mogelijke groene licht vanaf Montjuich, is het echter nog geen uitgemaakte zaak. De heren zullen zich nog voor hun voordracht moeten presenteren aan het Technisch Hart en Team Cruijff op De Toekomst, alsmede aan de ASD (Ajax Supporters Delegatie)

Genoemde 3 partijen zijn namelijk voornamelijk bepalend voor het draagvlak dat elke nieuwe beleidsbepaler/uitvoerder al of niet ten deel zal vallen. De recente geschiedenis heeft uitgewezen dat als wie dan ook bijvoorbeeld de steun vanĀ  met name de supporters niet heeft, dat van zijn of haar functioneren een kansloze missie maakt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/rvc-kandidaten-moeten-langs-brede-ballotage/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rvc-kandidaten-moeten-langs-brede-ballotage

Gegevens