Bestuursraad: “Op korte termijn nieuwe RVC”

Bron: ajax1.nl

De bestuursraad is na aankondiging van het vertrek van Edgar Davids, Marjan Olfers en Johan Cruijff voornemens op korte termijn een nieuwe Raad van Commissarissen aan te stellen. Davids, Olfers en Cruijff maakten vanmiddag bekend in de nacht van vrijdag op zaterdag officieel de functie als commissaris neer te leggen.

Hennie Henrichs liet al eerder tegenover Ajax1.nl weten dat hij zo snel mogelijk een nieuwe Raad van Commissarissen geformeerd moet worden om orde en structuur te krijgen in de vereniging. Als grootaandeelhouder heeft de bestuursraad statutair het recht om een RVC aan te stellen. Hennie Henrichs vertegenwoordigd in de bestuursraad de rol van voorzitter.

Naar verluidt heeft de bestuursraad inmiddels gesproken met Theo van Duivenbode, Leo van Wijk en Hans Wijers. Hennie Henrichs, noch Theo van Duivenbode, wilden niet daarop reageren. Volgens Van Duivenbode wacht hij af tot de bestuursraad bepaald wie men in de nieuwe RVC wil hebben. Dan pas maakt Van Duivenbode een beslissing en wordt deze kenbaar gemaakt.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bestuursraad-op-korte-termijn-nieuwe-rvc/