Dmitriy Bulykin in april met Ajax in gesprek

Bron: ajax1.nl

Dmitriy Bulykin gaat in april met Ajax rond de tafel zitten over zijn contract. De bonkige Rus ligt tot aan het einde van dit seizoen vast, maar heeft een optie voor nog een jaar. Hier moeten beide partijen nog een akkoord over bereiken.

“Mijn huidige contract heeft een duur van één seizoen met een optie voor nog een seizoen. In april besluiten we of die optie gelicht wordt”, meldt Bulykin aan Russische media. Hij kwam de laatste paar wedstrijden niet in actie door een blessure, maar is naar eigen zeggen op de weg terug. “Mijn herstel verloopt voorspoedig. Vrijdag sluit ik weer volledig aan bij de groepstraining.”

De spits kwam afgelopen zomer transfervrij over van RSC Anderlecht, nadat hij vorig seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag uitkwam. In dat jaar maakte hij 21 competitiedoelpunten. Ook bij Ajax laat Bulykin zien een neusje voor de goal te hebben. De teller staat in de competitie inmiddels op acht uit veertien duels, waarvan hij er elf als invaller speelde. Alleen Miralem Sulejmani scoorde dit seizoen vaker (elf) voor Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/dmitriy-bulykin-in-april-met-ajax-in-gesprek/