STOP STURKENBOOM!

Bron: www.vak410.nl

Met het benoemen van Martin Sturkenboom als algemeen directeur ad interim door (de in een onmogelijke positie verkerende) Steven ten Have & Co heeft men gehandeld in strijd met het door de Bestuursraad gepresenteerde bestuursplan op de Algemene Ledenvergadering van 22 december jl.

In het bestuursplan wordt gesproken over het feit, dat een persoon die een functie binnen Ajax gaat bekleden naast zijn of haar competenties ook daadwerkelijk een Ajax-hart moet hebben. Deze bepaling heeft men opgenomen, om dat in het verleden personen zijn aangenomen voor belangrijke functies binnen de organisatie Ajax die supporter waren van een andere betaald voetbalclub.

Van Martin Sturkenboom is bekend dat hij in het verleden voorzitter is geweest van FC Utrecht en zich ooit heeft uitgesproken tegen Ajax in termen als “de neuzen” en “020”. ‘Schurkenboom’ zoals hij in het verleden wel eens werd genoemd, heeft aantoonbaar geen Ajax-hart en zal volgens het eerder genoemde bestuursplan niet in aanmerking mogen komen voor een functie binnen Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/nieuws/stop-sturkenboom