Ten Have niet blij met datum rechtszaak

Bron: ajax1.nl

Het kort geding van Johan Cruijff en een aantal jeugdtrainers tegen Ajax is komende woensdag aan het begin van de middag in Amsterdam. Het is op de dag dat Ajax de beslissende wedstrijd in de Champions League tegen Real Madrid speelt. Het geding dient op het tijdstip dat de gedaagde partij, de raad van commissarissen van Ajax, geacht wordt hun collega’s van Real Madrid te ontvangen.

Het betreft de rechtszaak van Cruijff en onder meer Dean Gorré, Bryan Roy, Orlando Trustfull en Wim Jonk. Ze zijn het oneens met de aanstelling van een nieuwe directie onder de beoogde leiding van Louis van Gaal. Die aanstelling zou indruisen tegen afspraken over de invulling van de leiding, eerder gemaakt met de jeugdtrainers.

Bij Ajax is ontstemd gereageerd op de datum van het geding. Er werd gehoopt dat Cruijff en zijn medestanders de dag van Ajax-Real Madrid zouden ontzien. ‘Ons is verweten dat we het kantoorpersoneel hebben bijgepraat over het tumult, op een moment dat er trainers op het veld stonden. Daarmee zouden we hebben bewezen geen gevoel met voetbal te hebben’, aldus president-commissaris Steven ten Have in het AD.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ten-niet-blij-met-datum-rechtszaak/