Aissati mag nog steeds vertrekken van Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax zal medewerking verlenen als er in de winterstop een club zich meldt voor Ismail Aissati. De middenvelder maakt sinds kort weer deel uit van de hoofdmacht van de Amsterdammers, maar mag bij een goed bod nog steeds vertrekken. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Aissati hoefde aan het begin van het seizoen niet te rekenen op een plek in de selectie van Ajax. De 23-jarige Marokkaan, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Vitesse speelde, trainde de afgelopen maanden met de beloften van Ajax mee. Trainer Frank de Boer haalde hem vorige week weer bij de selectie en liet hem invallen tegen NEC. In Amsterdam heeft hij een aflopende verbintenis.

“Ik heb het in het begin van het seizoen erg moeilijk gehad. Weet je wat, dacht ik”, vertelde Aissati onlangs over zijn zware periode bij Ajax. “Ik ga naar boven toe en lever mijn contract in. Ik ben teveel voetballiefhebber om, met alle respect, bij Jong Ajax te spelen.” Aissati is blij dat hij niet aan zijn teleurstelling heeft toegegeven. “Op een gegeven moment heb ik de knop omgezet.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114559/Aissati_mag_nog_steeds_vertrekken_van_Ajax.html