Ling doet aangifte tegen Ten Have

Bron: ajax1.nl

Tscheu La Ling heeft bij de politie van Breukelen aangifte gedaan tegen Steven ten Have, voorzitter van de raad van commissarissen van Ajax, vanwege laster. Aanleiding zijn de verklaringen van de preses tegen de supportersvereniging en ledenraad van de Amsterdamse club, waarbij Ling tweemaal in verband werd gebracht met omkoping. De ex-international onderzocht de aantijgingen, kreeg van diverse aanwezigen bevestiging van de door Ten Have gebezigde tekst en besloot vervolgens juridische stappen te nemen.

Ten Have en medecommissaris Paul Römer gaven eerst tegenover een afvaardiging van de supporters de volgende verklaring af: “Omkoping in de Slowaakse competitie is schering en inslag en dat ligt ten grondslag aan de afwijzing van Ling. We kunnen het alleen niet bewijzen, omdat we geen bankafschriften hebben.”

Tijdens de ledenraadvergadering voegde Ten Have daar nog aan toe dat Ling volgens een oud-directeur hem geld had geboden om aanvaller Fanendo Adi (foto) over te nemen van AS Trencin, de club waar Ling eigenaar van is.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ling-heeft-gedaan-aangifte-tegen-ten/