SVA: “Verdriet en boosheid onder leden”

Bron: ajax1.nl

De Supportersvereniging Ajax heeft de afgelopen week een stroom aan brieven en e-mails ontvangen vanuit haar achterban. Hierin spreken leden hun verontwaardiging, verdriet en boosheid uit over de bestuurlijke chaos.

De grootste aanklacht die gemaakt wordt, is dat alles rollebollend op straat wordt uitgevochten, dit niet tijdig een halt is toegeroepen en het imago van Ajax zware averij heeft opgelopen. Dat doet zeer. In alle interviews en statements van de hoofdrolspelers worden de gevoelens van de supporters geen enkele keer ter sprake gebracht.

De SVA deelt deze gevoelens van verontwaardiging en bezorgdheid. Ook wij zien met lede ogen aan hoe de club bestuurlijk afglijdt. Alle betrokkenen zouden eens moeten nadenken wat deze chaos voor gevolgen voor de supporters heeft. Het vertrouwen neemt af en de liefde bekoelt. Het massaal opzeggen van seizoenkaarten door de huidige puinhoop zou het eerste elftal en Frank de Boer ook niet helpen. Dat wordt door alle – terechte – emoties nu vergeten.

De Supportersvereniging Ajax heeft overigens geen stem in de besluitvorming van de ledenraad aanstaande maandag.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/sva-verdriet-en-boosheid-onder-leden/