Ajax A1 speelt subliem en pakt punten

De A1 van Ajax heeft zich vandaag van haar beste kant laten zien. Het team van trainer Fred Grim stond bij rust al met 4-0 voor. Davy Klaassen en Ouasim Bouy scoorden twee keer, Rowendy Schoop en Lesley de Sa maakten de andere doelpunten.

“Vanaf de eerste minuut zat Heerenveen goed in de wedstrijd en met goed combinatievoetbal kwamen ze er goed uit. Maar toen we de grip kregen, hadden we de wedstrijd onder controle.” Op die manier liep het team uit naar een 4-0 voorsprong door doelpunten van Davy Klaasen, Rowendy Schoop, een penalty van Ouasim Bouy en daarna nog een goal van Bouy. “Het mooiste van vandaag is dat we nu wel direct de mogelijkheden benutten”, aldus Fred Grim tegenover Ajax.nl.

In het tweede bedrijf ging Ajax A1 door met druk zetten en hielden het team de machtspositie. Ajax mocht nog twee keer scoren, Lesley de Sa en aanvoerder Klaassen zorgden ervoor dat er uiteindelijk 6-0 op het scorebord tond.