Sneijder: ‘Nooit over terugkeer naar Ajax of Utrecht gesproken’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Wesley Sneijder kreeg het deze zomer niet over zijn hart om Internazionale te verlaten. Een officieel bod heeft Manchester United nooit gedaan, maar de middenvelder liet in de eerste gesprekken al zijn twijfels zien.

“Ik vond het niet fair naar Inter toe”, vertelt Sneijder in De Pers. “Ik zat na twee jaar bij Real Madrid op een dood spoor. Zij hebben mij toen de kans gegeven. Ik heb met die club de Champions League gewonnen. Op dit moment kon ik ze niet de rug toekeren. Het gevoel moet goed zijn. Dat weegt voor mij zwaarder dan de financiën.”

Zeker is dat Sneijder dit seizoen in Italië begint, maar onduidelijk blijft nog langs welke clubs zijn carrière hem verder brengt. Misschien volgt hij over enkele jaren Samuel Eto’o wel naar Anzhi Makhachkala. “Eto’o is 30, heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Hij heeft een fantastische aanbieding gekregen. Dus waarom zou je het dan niet doen?”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114380/Sneijder___Nooit_over_terugkeer_naar_Ajax_of_Utrecht_gesproken_.html