ADO en FC Utrecht strijden om Rodney Sneijder

Bron: ajax.bliep.nl

Frank de Boer staat open voor een tijdelijk vertrek van Rodney Sneijder, zo liet de Ajax-coach vrijdag weten. ADO Den Haag en het geplaagde FC Utrecht zijn inmiddels voor de middenvelder in de markt.

Sneijder zal in Amsterdam nog niet op regelmatige basis aan spelen toekomen. “Hij heeft een goede voorbereiding gedraaid, hij zou nu bij een subtopper aan het spelen moeten komen”, zei De Boer daarom.

“Ik merk dat ik – als Christian Eriksen geblesseerd zou raken – er meer naar neig om Theo Janssen door te schuiven en Vurnon Anita controlerend op het middenveld te zetten”, licht de trainer zaterdag verder toe in De Telegraaf. “Op Rodneys leeftijd is het belangrijk veel aan spelen toe te komen.”

De twintigjarige middenvelder, die tot medio 2013 vastligt, wacht nog altijd op zijn officiële debuut. “Tegen SC Heerenveen wilde ik hem belonen, maar gaf Derk Boerrigter aan dat hij een wissel wilde. En Rodney als linksbuiten opstellen, ging me te ver. Misschien maakt hij zondag zijn debuut”, aldus De Boer.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114347/ADO_en_FC_Utrecht_strijden_om_Rodney_Sneijder.html