Ajax gaat opnieuw bieden op Cillessen

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Jasper Cillessen is bij Ajax nog steeds in beeld als mogelijke versterking voor de selectie. Het verschil tussen vraag en aanbod leek een transfer van NEC naar Ajax in de weg te staan, toch brengen de Amsterdammers nog een nieuw bod uit.

De regerend landskampioen neemt vrijdag contact op met NEC om de onderhandelingen te hervatten, meldt het Algemeen Dagblad. De Nijmegenaren weten inmiddels dat Ajax een nieuwe poging zal ondernemen om Cillessen over te nemen.

Waar Ajax afgelopen week een bod uitbracht van 1,7 miljoen euro, wil NEC een bedrag van zes miljoen ontvangen voor de 22-jarige doelman. Ondanks het grote verschil tussen het geboden bedrag en de vraagprijs, zien beide clubs openingen om nader tot elkaar te komen. Ajax lijkt echter niet verder te willen gaan dan drie miljoen euro.

Mocht het tot een transfer komen, moet Cillessen de concurrentiestrijd met Kenneth Vermeer aangaan. De Ajax-goalie is eerste keus onder de lat sinds het vertrek van Maarten Stekelenburg naar AS Roma. Als Ajax niet tot een akkoord komt met NEC, is VVV-goalie Dennis Gentenaar in beeld als tweede doelman.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114327/Ajax_gaat_opnieuw_bieden_op_Cillessen.html