Geen Fulham of PSV voor Mounir El Hamdaoui

Bron: ajax1.nl

Het lijkt erop dat Mounir El Hamdaoui gewoon bij Ajax blijft dit seizoen. De nummer 19 van Ajax kan momenteel niet genieten van vele interesse van andere clubs en door zijn hoge prijskaartje lijkt het vele clubs af te schrikken.

Marcel Brands bevestigde vandaag tegenover Omroep Brabant dat PSV momenteel niet bezig is met een transfer van de Marokkaan: ”Op dit moment speelt er niets,” benadrukt de manager van PSV nog maar eens. PSV zou wel een logische club kunnen zijn aangezien zij momenteel verkeren in een spitsencrisis. Marcus Berg is inmiddels weer terug naar HSV en Danny Koevermans is vertrokken naar FC Toronto, de club van Aron Winter. Ook het aflopende contract van Jonathan Reis lijkt niet verlengd te gaan worden, wat voor PSV heel verkeerd kan uitpakken.

Ook Fulham is afgehaakt voor El Hamdaoui. Volgens Martin Jol beschikt Fulham momenteel over voldoende aanvallende capaciteiten: ”Mounir is een erg goede speler, een van de beste afmakers die ik heb gezien. Maar de situatie ligt op dit momnent zo, dat ik vier aanvallers heb voor twee beschikbare posities. Bovendien heeft er geen club interesse in een van die vier.”

Foto: afdb ~ Oscar

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/geen-fulham-psv-voor-mounir-el-hamdaoui/