Toronto FC

Van der Wiel pakt zeventiende prijs in carrière

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gregory van der Wiel heeft met Toronto FC de 17e prijs in zijn carrière gepakt. De ploeg won de Canadian Championship. Van der Wiel kwam tijdens het beslissende duel niet in actie, maar heeft meestal een basisplaats bij Toronto. Het Canadian Championship is een strijd tussen de grootste clubs van Canada. De winnaar plaatst zich voor de CONCACAF Champions League.

Het was voor Van der Wiel 2 jaar geleden dat hij voor het laatste een prijs pakte, toen was dat met PSG. Met die club won hij de meeste prijzen uit zijn carrière. Ook bij Ajax was hij zeer succesvol.

Van der Wiel bood zichzelf aan bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gregory van der Wiel speelt op dit moment bij Toronto FC in Canada, maar ook hij was graag teruggekeerd naar Ajax. “Ik heb Ajax gebeld en gevraagd of ik er kon terugkeren, maar er was bij de club geen interesse”, vertelt de verdediger aan FC Update.

“Ik wilde salaris inleveren, het maakte me echt niet uit. Als ik maar kon voetballen”, aldus Van der Wiel. “Ik had en heb de overtuiging dat ik met mijn kwaliteiten van waarde had kunnen zijn voor Ajax, maar helaas mocht het niet zo zijn.”

Pages

Subscribe to Toronto FC