Harry Forrester in belangstelling van Ajax

Bron: ajax1.nl

Ajax is gecharmeerd van de twintigjarige Harry Forrester. De aanvallende middenvelder van Aston Villa maakte indruk tijdens een toernooi in Hong Kong waar Ajax aanwezig was met het beloftenteam, schrijft VI.

De Engelse jeugdinternational beschikt in Birmingham over een aflopende verbintenis en kreeg al te horen dat hij mag uitzien naar een andere werkgever.

In januari 2008 was de destijds zestienjarige Forrester een van de meest gewilde talenten in Engeland. Manchester United en Tottenham Hotspur toonden belangstelling, maar uiteindelijk ging Aston Villa met het talent van Watford aan de haal. Naar verluidt was een transfersom van een miljoen euro voldoende om zijn toenmalige broodheer te overtuigen.

Op het jeugdtoernooi in Hong Kong kroonde Forrester zich met vier treffers tot topscorer. Ook Celtic, Liverpool, Glasgow Rangers en Boca Juniors vaardigden een team af.

In januari keerde Forrester terug bij Aston Villa na een verhuurperiode. Voor het Schotse Kilmarnock kwam de Engelsman in zeven duels niet tot scoren.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/harry-forrester-belangstelling-van-ajax/