‘Guus Hiddink waarschijnlijk in RvC’

Bron: ajax1.nl

Guus Hiddink gaat waarschijnlijk zitting nemen in de Raad van Commissarissen van Ajax. Dit weet Johan Derksen te melden bij zijn programma Voetbal International. PSV hengelt tevens naar de diensten van Guus Hiddink, maar volgens Johan Derksen heeft hij nog steeds moeite met zijn vertrek eerder bij PSV en de wijze hoe dat verliep.

Alhoewel dit nieuws van de altijd betrouwbare Johan Derksen komt, lijkt het toch onwaarschijnlijk dat dit gaat gebeuren. Guus Hiddink werkt momenteel nog voor de Turkse bond en zou, in tegenstelling tot dit bericht, een goed gesprek hebben gehad met Tiny Sanders, algemeen directeur van PSV. De ex-coach van de club uit Eindhoven gaat als klankbord dienen voor het PSV-bestuur.

Toch weet Johan Derksen te melden dat Ajax de slag om Guus Hiddink lijkt te winnen. Guus werd eerder al gepolst door Johan Cruijff om zitting te nemen in de Raad van Commissarissen, maar toen nog tevergeefs. Zijn hart zou nog liggen bij PSV en hij zou tevens geïnteresseerd zijn in een functie bij Chelsea als strategist.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/guus-hiddink-waarschijnlijk-rvc/