Veel belangstelling voor directeurschap Ajax

Bron: ajax.bliep.nl

Ajax heeft over belangstelling voor de functies van algemeen directeur en commissaris niet te klagen. “Er zijn veel mensen die zich geroepen voelen om het stokje over te nemen”, aldus denraadsvoorzitter Rob Been junior in De Telegraaf.

Been, die samen met Arie van Os, Cees van Oevelen en Hennie Henrich onderzoekt hoe Ajax uit de problemen kan komen, zal naar alle waarschijnlijkheid snel een speciale benoemingscommissie samenstellen. “Want het ligt wat ons betreft wel voor de hand dat de huidige leden van de rvc, die hun functies ter beschikking hebben gesteld, geen nieuwe directeur zullen aanstellen.”

De benoemingscommissie zal op zoek gaan naar nieuwe bestuurs- en raadsleden, die vervolgens niet wanhopig op zoek hoeven naar nieuwe directeuren. De kandidaten staan namelijk massaal in de rij. “Zeer velen hebben zichzelf aangemeld en ook via de band hebben ons namen bereikt”, zegt Been in de ochtendkrant. De nieuwe raad van commisarissen beslist tevens over het al dan niet aanblijven van Henri van der Aat en Jeroen Slop.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114005/Veel_belangstelling_voor_directeurschap_Ajax.html