AJAX DOET WEER VOLOP MEE!

Bron: ajax1.nl

Ajax doet weer volop mee in de race naar de titel. Na de 2-0 winst op FC Groningen in eigen huis was het afwachten of de concurrentie, PSV en Twente, punten zouden gaan verspelen. Het sprookje kwam pas echt tot leven nadat Twente met moeite nog een punt kon wegsprokkelen (1-1) van de Limburgers. Het was alleen nog maar wachten op PSV.

De Eindhovenaars hadden tevens moeite met hun tegenstander. Pas laat in de tweede helft wist PSV via Jeremain Lens te scoren. Niet lang daarna tekende Assaïdi voor de 1-1. Dost mocht even later de 1-2 intikken. Wat daarna volgde was pure chaos en hectiek. Bouma kreeg een rode kaart en even later kreeg Assaïdi een geweldige kans om de drie punten definitief mee naar huis te nemen.

Maar het mocht niet baten. Assaïdi scoorde niet, maar aan de andere kant was de Zweed Toivonen wel trefzeker. Diezelfde Toivonen maakte vlak voor de goal een overtreding op zijn directe tegenstander. Ajax doet er goed aan om eerst naar zichzelf te kijken. Door de verliespunten van Twente en PSV staat Ajax nu nog maar drie punten achter op Twente en één punt achter op PSV.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-doet-weer-volop-mee/