'Ajax hengelt naar Velthuizen en Drenthe'

Bron: ajax.bliep.nl

Ajax is volgens de Spaanse krant La Verdad van plan om Royston Drenthe in de armen te sluiten. De Nederlandse vleugelspeler, die onder contract staat bij Real Madrid, wordt dit seizoen verhuurd aan het Spaanse Hércules Alicante, waar hij zich niet erg populair maakte. Drenthe zou in de Amsterdam ArenA in de voetsporen van Urby Emanuelson moeten treden.

Emanuelson vertrok in januari naar AC Milan. Ajax speurt op de transfermarkt naar een opvolger voor de aanvallende verdediger en lijkt in zijn zoektocht op Drenthe gestuit. De ex-voetballer van onder meer Feyenoord verzamelde dit seizoen elke week zijn speelminuten bij Hércules, maar is niet echt geliefd. Drenthe wilde een tijdje niet voetballen, omdat zijn loon niet op tijd werd betaald en was dit seizoen al enkele keren te laat op de training.

Ook Piet Velthuizen staat naar verluidt in de belangstelling van Ajax. De Nederlandse doelman kwam dit seizoen amper één keer in actie voor de club uit Alicante. Velthuizen zou een eventueel vertrek van Maarten Stekelenburg moeten opvangen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_113947/_Ajax_hengelt_naar_Velthuizen_en_Drenthe_.html