Lodeiro maakt rentree bij verliezend Jong Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Mounir El Hamdaoui ontbrak in de topper die Jong Ajax tegen Jong PSV speelde (1-2). Nicolas Lodeiro maakte na lange tijd afwezig te zijn geweest zijn rentree.

Nadat El Hamdaoui en trainer Frank de Boer in de rust van het bekerduel tussen Ajax en RKC Waalwijk (5-1) botsten, maakt El Hamdaoui deel uit van de selectie van Jong Ajax .De afgelopen week trainde hij met de selectie van trainer Gery Vink. Toch ontbrak de aanvaller maandagavond tijdens de wedstrijd tegen Jong PSV.

Vink: "Er is niet over gesproken dat hij mee zou doen. Dat is iets tussen Mounir en Frank. Als Mounir te lang stilstaat en Frank wil hem nog gebruiken dan zal hij minuten moeten pakken in Jong Ajax of in Ajax 1. De toekomst zal het uitwijzen."

Lodeiro was na het WK in Zuid-Afrika lang uit de roulatie door een slepende blessure aan de rechtervoet. De Uruguayaan startte in de basis en werd volgens afspraak na een uur vervangen. "De kwaliteit druipt van die jongen af. Hij zal wedstrijdritme moeten opdoen. Vandaag ben ik zeer tevreden over hem", aldus Vink

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113872/Lodeiro_maakt_rentree_bij_verliezend_Jong_Ajax.html