De Zeeuw baalt van 'irritante' kwaaltjes

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Het huidige seizoen is voor Demy de Zeeuw nog niet geworden wat hij er van hoopte. De middenvelder van Ajax kampt met diverse fysieke ongemakken. Daar wordt hij soms moedeloos van.

"Het is het een na het ander en dat is heel irritant. Ik kan er zelf niet zo veel aan doen, want het is telkens iets anders", aldus De Zeeuw op de website van Ajax over zijn fysieke toestand. De winterstop kan dan ook niet snel genoeg ingaan voor De Zeeuw, die net als Luis Suarez, Maarten Stekelenburg en Gregory van der Wiel hinder ondervindt van het WK van afgelopen zomer.

Mogelijk mogen de WK-klanten er in de winterstop even tussenuit, zo vertelt De Zeeuw. "We zijn er in elk geval over aan het praten, dus we zien het wel." Voordat het zover is, moet Ajax zien de titelaspiraties levend te houden. Daarnaast wacht ook het bekerduel met AZ nog voor de winterstop.

Komend weekend reist Ajax af naar Limburg. Ajax-trainer Martin Jol besloot voor het duel met VVV-Venlo een trainingskamp te beleggen. "Zo hebben we iets meer rust. Vorig jaar hebben we het daar goed gedaan en wonnen we (0-4, red.). Dat moeten we dit jaar ook weer doen."

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113444/De_Zeeuw_baalt_van__irritante__kwaaltjes.html