Suarez moet opvolger van Rooney worden

Bron: www.ajax1.nl

Eén en één is twee. Het vertrek van Wayne Rooney zorgt direct voor de speculaties over een opvolger. En die luistert naar de naam... Luis Suarez.

De 23-jarige aanvaller zou reeds in de winterstop naar Manchester komen als vervanger van Rooney, die via allerlei middelen een vertrek forceert en bij Real Madrid zou tekenen. In de Engelse media wordt opgetekend dat bronnen binnen Ajax hebben bevestigd dat de Amsterdammers meewerken aan een transfer van Suarez. Dat staat te lezen op de site van TEAMTalk.

Wel moet een geïnteresseerde club een bedrag van 34 miljoen euro op tafel leggen. Manager Sir Alex Ferguson, die gisteren voor de 2.000e keer op de bank zat bij de roodhemden, is een groot bewonderaar van Suarez.

De Uruguyaan wil zelf voorlopig nog niet reageren op de geruchten. De aanvoerder van Ajax zou zijn toekomst willen verbinden aan het lot van Ajax in de Champions League. Bij overwintering zou hij willen blijven, bij uitschakeling of doorgaan in de Europa League wil hij graag verder bij een club die wel in het kampioenenbal actief is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/suarez-moet-opvolger-van-rooney-worden