Jong Ajax verliest van hekkensluiter Achilles ’29

Bron: ajax1.nl

Jong Ajax heeft zondagmiddag verloren van hekkensluiter Achilles ’29. In de eerste helft stond het 0-1 in het voordeel van de thuisploeg, waarna Freek Thoone er in de tweede helft voor zorgde dat de score werd verdubbeld. In de laatste vijf minuten van het duel werd het nog even spannend toen Geoffrey Castillion de 2-1 maakte. Het lukte Jong Ajax echter niet om de achterstand om te buigen naar een gelijkspel.

In de eerste helft ging het qua veldspel gelijk op. In de twintig minuten was Ajax gevaarlijk met aanvallen van Klaassen en Vermeij, maar ook Achilles ’29 kreeg mogelijkheden om de score te openen. Uiteindelijk trok Ajax aan het kortste eind, toen de tegenstander na een half uur spelen scoorde. Een prima voorzet en een slimme loopactie van Thijs Hendriks zorgden ervoor dat laatstgenoemde de bal in het doel kon schieten.