Lerby bevestigt interesse Madrid in Alderweireld

Bron: ajax1.nl

Het Atletico Madrid is zeer concreet voor Toby Alderweireld. De oud-club van John Heitinga zou zelfs al een bod hebben uitgebracht op de Ajacied. Dat weet het Het Laatste Nieuws te melden. Het Belgische dagblad weet ook te melden dat dit bod door Ajax zou zijn afgewezen. Ajax hoopt zo’n 7,5 miljoen euro te kunnen verdienen aan haar verdediger. Naar verluidt kwam het bedrag niet in de buurt.

Alderweireld, in de afgelopen wedstrijd tegen Feyenoord nog aanvoerder, heeft eerder aangegeven niet onwelwillend tegenover een transfer naar Spanje te staan. Net zoals Ajax speelt Atletico komend seizoen in de Champions League. De kans is groot dat de Spaans bekerwinnaar met een nieuw bod naar Amsterdam komt. Er zal snel gehandeld moeten worden, ook Zenit St. Petersburg heeft grote interesse.

De soap rond de Belg blijft maar voortgaan. Eerder liepen gesprekken met Norwich City, Bayer Leverkusen en Spartak Moskou op niets uit. Ook het Engelse Everton zou geïnteresseerd zijn, de huidig club van Heitinga werd echter nooit concreet.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/atletico-wil-alderweireld-bod-afgewezen/