Update: Wijers en Kinsbergen over benoemingen

Bron: ajax1.nl

Marc Overmars en Michael Kinsbergen zijn donderdagmiddag officieel benoemd tot statutair directeur van de vennootschap Ajax N.V. Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Ajax (BAVA) werden de titulaire directeuren voorgesteld aan de aandeelhouders en officieel benoemd in de nieuwe functie.

Voetbaldirecteur Marc Overmars en algemeen directeur Michael Kinsbergen waren al enige tijd werkzaam voor Ajax, maar krijgen nu meer bevoegdheden. Een titulair directeur is, zonder volmacht, niet bevoegd om namens de vennootschap te handelen. Edwin van der Sar blijft voorlopig titulair commercieel directeur.

Update – Op de BAVA sprak Raad van Commissarissen-voorzitter Hans Wijers zijn tevredenheid uit over de benoeming van Kinsbergen en Overmars. “Als RvC streven we naar een gezond Ajax, dat aanvallend voetbal speelt en zich focust op de jeugd. Met Michael Kinsbergen hebben we een algemeen directeur gevonden die een rijke ervaring heeft in het bedrijfsleven en daarnaast zeer sterk is in het samenbinden van een organisatie.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bava-overmars-en-kinsbergen-statutair-directeur/